Wednesday, 10 August 2011

S.T.A.T.U.S

ERM .. status ? ...
 harini saya nak mengishtiharkan sesuatu .. iaitu status .. bukan niat nak menunjuk tapiiiiiiiii kegeraman telah melanda apabila ada orang yang bertanya soalan sebegini


boy : hey awak , boleh kenal ? ada pakwe tak?
putri : ok je .
boy : ada pakwe tak ?
putri : secret , personal info .
boy : jum keluar tengok wayang?
putri : takpelah , saya tak hangout dengan boys .
boy : kenapa ? awak les ?

saya tak marah kalau saya kenal enkau .. but i memg tak kenal kau ..soalan apa kau ni ? kenal baru 2 , 3 minit .. kau ingat aku ramah-ramah suka keluar sebarangan ke , kau bukan kawan aku pun .. kite just keluar dengan orang yang mak abah kite kenal je .. lelaki (kurang ) mahupun perempuan (selalu) .. saya tak sesempurna kalau boleh saya ingin menjadi sempurna dan terbaiik :D u want it too right :p


saya bukan LESBIAn !
gilalah kalau girl kat dunia ni single , semualah les .. bala tau dunia abang ui ...
bukan nak katelah kan .. kau ni memang pikiran pendek kott .. sokey sokeyy .. im sorryy , perkataan yang tak menyenangkan hatii :P

Tuesday, 9 August 2011

h.o.s.p.i.t.a.l.b.e.r.s.a.l.i.n

tepat jam 1.45pagi , mausu ku  sakit nak bersalin ... Fuhhhh , kite pulak happy .. terase macam nak ada anak sendiri .. * gatal nyorrrrrr .. OPPSSS ~
  1. tunggu punya tunggu ..
  2. tunggu lagi....
  3. dah 2 jam dah ni *jap lagi nak sahur
  4. pukul 3 pagi dahh , baru mausu kua ..
  5. ingat dah bersalin dahhhhhhhh~~~~
  6. doktor cakap "BARU BUKAK 2CM" .. perghhh ..... dah terbayang ada anak sedara dah ni .. -..- membara sikit , tapi nak buat cane , kuasa tuhan  .
mausu kena masuk wad , kene tahan ...
blaaaa.... b laaaaa... blalaalalalallala ..lalalalalal...
esok dah boleh keluar...

tanggal 09/08/2011 jam 4.30 pagi

  1. perghhh, waktu bertarung nyawa ..
  2. dah bukak 5 cm dah ... mausu dah takuutttt * dia mmg penakot sikit :p
  3. air ketuban dah pecah ..
  4. yang geramnya doktor kata jangan teran ... kalau tak teran macamana anak tuh nak keluar beb !
  5. akhir sekali , mausu tak tahan .. dia kata ' doktor , operate jelahh , saya dah sakit sgt ni ! '
  6. doktor kata ' operate !! awak dah 9 cm dah ni '
  7. mausu dah nangis daaaa .. tak tahan ..
  8. doktor kata 'jangan teran' , boys girls ..  kite nak g tau .. kalau kite berak tahi dah kat ujung ujung pinggir pinggir jeee , mesti kite teran kan .. aporrraahhh !! * kotor lah kau ni , sembang tahitahi pulaa :p
  9. mausu geram arr , dengan kuasa teranannnn yang kuattt . WARGHHHHHHHHH ! sekali teran ! lahir lah seorang baby girl ...
  10. uwekkk!! uwekkk!!! lebih kurang macam tulah bunyi nya :P
  11. jahit pulakkk....
  12. jahit korang tanyelah mak masing-masing sakit ke tak

MORAL : betapa susahnya mak kite lahirkan kite semua , sayanglah mak awak semua.. saya sayang mak saya , sapa tak sayang mak kan .. sesetengah tu , mak susah lahir kan tapi bila dah besar .. buat langsi dengan mak...u ingat ( lu langsi lu mati ) for the boys out there, nikahilah wanita itu kerana ALLAH , cinta , ikhlas di dalam hati .. bukan nafsu semata mata ... bagi ada bf/gf .. jaga maruah anda .. *cewah , dah macam forum 'tanyalah ustaz ' plakk .. :p oke baibaibaibai boyss girlsss :)






haa , comel tak comel tak ??? alololo bucuuukkkk .. :) assalamualaikum :)) peace




















Thursday, 4 August 2011

A.T.T.I.T.U.D.E

tah tahu nak update apa ..
ni pasal sikap sayalah ... :D 
  • kite jenis yang boleh bawak berbincang , boleh buat kawan ... ada dua karakter sebenarnye sayee nihhhh .tapi bukan talam bermuka-muka okayyyyy . Bila kat sekolah diamm jeeee , orang kata apa punn nganggukk jeee .. * luruss bendul bak kata sarjan 97176 ... tapi nak buat cane , da memang automatik tau takkk , time kat skola da 'blur' semacam ... diam lagak orang bisuu .. yang saya tahu buat ialah dahi kerut macam orang tua .. yang tu akuh expert ngekk .. HAHA! selalu kene marah dengan cekkguu math .. coz time dia tanya diam kan , tahu dah jawapan tu.. mungkin tade keyakinan :)
  • selain ituu , time kat rumah aku normal .. cakapcakap guraugurau.:D
  • kite sangat malu/ segan pada lelaki , tapi tidaklah membenci kaum adam :)
  • errr , ko penah dgr perempuan takde perasaan ? aku kott mcm tuh .. family aku sume kata macam tu .. maaf , saya bukan 'sweet talker' .. haha .. oke bla bla blaaaaa..
  • saya tak terukganaspemusnahperosaklesbianjanta
  • biasalah setiap org ada karakter nya sendiri right boys girls ??
  • macamana karakter kite pun ganas ke kasar ke , dengan orang tua sentiasa hormat okeeyyy .. itu mesti :)


p/s : sesiapa yang terlihatternampakterserempak tego jerr okeyy .. tapi jgn tak senyum .. kang saya berkerut ... okeyy :) . semua orang tak sempurna .. kite yang kene berusaha ke arah yang lebih baik .. :)) assalamualaikum :D


Friday, 29 July 2011

owner of the blog :p

heyy , tulah kite .hik hik ..pic ni time nak pegi kenduriii :p

muke mintak tapak tangan .. HAHA ! 

soo , what do u think bout me haa ? gedikss , bajett cunn or whatever .. i dont careee :p im just be myself .. muahhhhhh muahhhhhhhhh .. okee , assalamualaikum . babaiii ~~


heyy heyy guyss .. first time jadi seorang bloggerrrr .. im sooooo excitedd ,excited gilerrr lah .. haha .. . motif buat blog.. emm , ap yerk .. suka suka je ..acc saya suka blog fatih , cool -..- *tapi tak reti :'( just want to share my experience by being a human .. phweeee :P sharing is caring :)